Projectcoördinatie 

Alles voor u geregeld, van opstelling PVE, werkomschrijving of bestek, tot aanvragen offertes, aanbesteding en de realisatie. Dat is wat wij Uitvoeringscoordinatie noemen. Wij staan naast u om u te adviseren, sturen en ontzorgen met als enige doel: Uw plan en ambitie realiseren.

In opdracht van u als opdrachtgever worden alle bouwpartners gevraagd een aanbieding te doen om in bouwteam het project te realiseren.
Samen optrekkend om het optimale resultaat te behalen. Tot het laatste moment hebt u inzage en inspraak ik de gehele gang van zaken. HollandBouwAvies (HBA) controleert, coördineert en registreert het gehele bouwproces met alle betrokken. Daarnaast houd HBA het contact en afstemming met gemeente en nutspartijen. Totale ontzorging zodat u met uw eigen business verder kunt.

HBA adviseert op de totale projectkosten. Vanaf de eerste schets geven wij inzicht in alle noodzakelijke uitgaven, van bouwkosten, leges, en advieskosten.Wij kopen alles voor u in. Dat betekent dat u de beste deals krijgt. Niet alleen gestuurd op prijs maar ook op compleetheid, de beste garanties en betalingscondities. Uiteraard wordt er in de contracten vastgelegd dat de leverancier verantwoordelijk blijft voor de geleverde kwaliteit.

Efficiënt bouwen, dat de opleverdatum wordt gehaald. Dit doen we door actief te sturen op onze planning, en door alle contractpartijen mee te laten denken in het optimaliseren van de planning.

Waarom op deze wijze uw project realiseren?

  1. transparant inzage in het gehele bouwproces voor u als opdrachtgever.
  2. totaal ontzorgt
  3. totaal financieel inzicht
  4. kostenverlagend

 

Zoekt u projectondersteuning? Of bent u benieuwd naar wat wij voor uw project kunnen betekenen?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met Holland BouwAdvies B.V op.

06 15 14 50 98  of info@hollandbouwadvies.nl

Holland Bouwadvies - 2018-2024